Bästa vän till MusikBojen,

läs gärna vårt tredje nyhetsbrev med den senaste tidens nyheter.

Årets MusikBoj – vårt nyinstiftade pris

För första gången delar stiftelsen MusikBojen ut priset Årets MusikBoj till en framstående musikterapeut utbildad på KMH som har utmärkt sig över tid och som MusikBojen vill uppmärksamma och premiera. Prisceremonin för utdelning av 2018 års MusikBoj sker onsdagen den 22 augusti på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Priset delas ut av en av stiftelsens grundare Max Martin.

GDPR – Integritetspolicy

I enlighet med de nya EU-direktiven har stiftelsen MusikBojen tagit fram en integritetspolicy som nu finns tillgänglig här. Hör gärna av dig med eventuella frågor till MusikBojens generalsekreterare Claire Rosvall eller vår administratör Geraldine Norén (+46 70718 89 20). MusikBojen ber att få framföra sitt varma tack till Anna Sundberg på FCG AB för värdefull hjälp med detta arbete.

Nya företagsvänner

Swedbank och Mynewsdesk
Vi hälsar Swedbank, region Östermalm, varmt välkommen som ny företagsvän till MusikBojen. Swedbanks avdelning för stiftelser hjälper även sedan tidigare MusikBojen med administrativa uppgifter och bokföring. Mynewsdesk har valt att sponsra MusikBojen med ett externt pressrum. Det hjälper oss att sprida kännedom om vår organisation.

Tack till vår företagsvän WebExpress
MusikBojen vill också framföra sitt varma tack till WebExpress Patrik Molin, VD och huvudägare samt Lars Wahlin, AD för deras stöd och hjälp med stiftelsens hemsida. WebExpress uppdaterar löpande MusikBojens hemsida och undersöker för närvarande olika betallösningar för våra givare.

Projektstöd kultur och hälsa – Stockholms Läns landsting stödjer MusikBojen

Vår ansökan om stöd om Projektstöd kultur och hälsa 2018 fick gehör och vi kommer från hösten 2018 att kunna erbjuda musikterapi till habiliterings-patienter i Norrtälje tack vare deras generösa bidrag. MusikBojens expertgrupp intervjuar för närvarande musikterapeuter för att kunna påbörja verksamheten efter sommaren. Klicka här för mer information.

Trevlig sommar!

Tack för att du har läst vårt tredje nyhetsbrev, och för att du följer vår verksamhet. Ni blir hela tiden fler och fler vilket är väldigt roligt! Vi finns även på Facebook, Instagram och LinkedIn. Avslutningsvis vill vi önska dig och övriga vänner till MusikBojen en riktigt skön sommar.

Vi hörs igen i höst!

Vännerna på MusikBojen

Max Martin
Medgrundare

Patrik Molin, VD
och Lars Wahlin, AD
WebExpress

Lena Uggla
Musikterapeut
Foto: Felix Oppenheim