MusikBojens ambassadörer

Våra ambassadörer är mycket viktiga för att öka engagemanget och intresset för MusikBojens frågor så att ännu fler utsatta barn och unga kan få tillgång till musikterapi. Med deras brinnande passion för musik sprider de kännedom om vår verksamhet och är ofta med vid våra evenemang.

Ambassadörer

Våra ambassadörer är mycket viktiga för att öka engagemanget och intresset för MusikBojens frågor så att ännu fler utsatta barn och unga kan få tillgång till musikterapi. Med deras brinnande passion för musik sprider de kännedom om vår verksamhet och är ofta med vid våra evenemang.

Martin Stenmarck
Artist, låtskrivare och skådespelare

”Musiken är ett världsspråk som inte bara knyter band världen över, den skapar också broar över generationer, funktionshinder, religiösa åsikter och så mycket mer än vad vi kan omfamna. Det är själens språk. Alla kan det ifrån födseln. Att kunna hjälpa till med att flera som kanske inte har det så lätt ska få ta del av detta språk och dess glädje gör mig stolt. Jag är glad att jag får vara en del av MusikBojen.”

Caroline af Ugglas
Konstnär, artist, sångpedagog och körledare

”Jag brinner för musik i alla dess former. Musik är otroligt viktigt för mänskligheten och därför är det en självklarhet för mig att vara ambassadör för MusikBojen som använder musikens kraft för att hjälpa barn och unga att må bättre.”

Loa Falkman
Operasångare och skådespelare,
utnämnd till hovsångare 2003

”MusikBojen är oerhört intressant och mycket hoppingivande. Musikterapi bjuder in till både kommunikation och emotionell påverkan och jag är övertygad om att detta kan hjälpa barn och ungdomar som har haft det svårt i livet.”

Zacharias Ulvskog
Körledare Stlhm Sound Gospel Choir

Medlemmar:
Jonas,  Jesper,  Ivan,  Max, Anneli,  Stran,  Lisa,  Lovisa,  Esther, Daniella,  Ellinor och Josefine.

”En bild säger mer än tusen ord, men ett musikstycke säger mer än tusen bilder. Musik har alltid helat, tröstat och förenat oss. MusikBojen skapar nu medvetenhet kring detta och ger kommande generationer nya möjligheter till ett bättre liv. Det är därför en stor ära att få stötta projektet.”

Nina Söderquist
Rock- och musikalartist,  underhållare och radio DJ på Rockklassiker 

”Musiken hjälpte mig att andas som barn. Den hjälpte mig genom en jobbig uppväxt och den hjälper mig fortfarande. Utan musik i mitt liv vore jag inte hel. När livet var jobbigt fann jag styrkan i musikens kärleksfulla kraft och när jag var glad blev jag så innerligt tacksam för att jag kunde sjunga och dela det med andra. Barnen är det finaste vi har och varenda unge borde få känna musikens helande kraft. Jag är en stolt ambassadör för MusikBojen som verkligen förstått vad det handlar om och som ’hands on’ hjälper barn med musikterapi.”

Seinabo Sey
Artist och låtskrivare

”Musikens kraft har alltid inspirerat mig i mitt låtskrivande och som artist. När jag fick höra talas om MusikBojens arbete att med hjälp av musikterapi stödja barn och unga med psykiska, sociala och fysiska svårigheter kände jag direkt att jag ville engagera mig i deras verksamhet. Jag är en stolt ambassadör för MusikBojen.”

Nikki Amini
Marknadsförare, författare,
jurymedlem i Idol 2016-20

”MusikBojens arbete för att stärka barn och ungdomars välmående är ett oerhört viktigt initiativ. Jag är därför väldigt stolt över att få vara ambassadör för MusikBojen.”

Stöd oss

Ge ett bidrag idag och stöd vårt viktiga arbete. Din gåva, stor som liten, bidrar till att barn och unga i Sverige med traumatiska upplevelser, svåra sjukdomar, funktionsnedsättningar eller psykisk ohälsa kan få stöd genom musikterapi.

Ge en gåva