MusikBojens ambassadörer

Våra ambassadörer är mycket viktiga för att öka engagemanget och intresset för MusikBojens frågor så att ännu fler utsatta barn och unga kan få tillgång till musikterapi. Med deras brinnande passion för musik sprider de kännedom om vår verksamhet och är ofta med vid våra evenemang.

Ambassadörer

Våra ambassadörer är mycket viktiga för att öka engagemanget och intresset för MusikBojens frågor så att ännu fler utsatta barn och unga kan få tillgång till musikterapi. Med deras brinnande passion för musik sprider de kännedom om vår verksamhet och är ofta med vid våra evenemang.

Anne Sofie von Otter
Opera- och konsertsångerska,
utnämnd till hovsångerska 1995

”Att musiken genom dess klanger, rytmer, vibrationer och uttryck kan skänka lindring, hjälpa vid inlärning och påverka människan på ett smått mirakulöst sätt är väl känt. För egen del känner jag absolut visshet att det är så. Musiken ger mig så otroligt mycket; glädje, tröst, tillgång till mina känslor helt enkelt. För mig är musiken den allra största gåvan och det är fantastiskt att MusikBojen kan hjälpa barn och ungdom genom musikterapi och påverka deras liv positivt.”

Caroline af Ugglas
Konstnär, artist, sångpedagog och körledare

”Jag brinner för musik i alla dess former. Musik är otroligt viktigt för mänskligheten och därför är det en självklarhet för mig att vara ambassadör för MusikBojen som använder musikens kraft för att hjälpa barn och unga att må bättre.”

Loa Falkman
Operasångare och skådespelare,
utnämnd till hovsångare 2003

”MusikBojen är oerhört intressant och mycket hoppingivande. Musikterapi bjuder in till både kommunikation och emotionell påverkan och jag är övertygad om att detta kan hjälpa barn och ungdomar som har haft det svårt i livet.”

Martin Stenmarck
Artist, låtskrivare och skådespelare

”Musiken är ett världsspråk som inte bara knyter band världen över, den skapar också broar över generationer, funktionshinder, religiösa åsikter och så mycket mer än vad vi kan omfamna. Det är själens språk. Alla kan det ifrån födseln. Att kunna hjälpa till med att flera som kanske inte har det så lätt ska få ta del av detta språk och dess glädje gör mig stolt. Jag är glad att jag får vara en del av MusikBojen.”

Nikki Amini
Marknadsförare, författare,
jurymedlem i Idol 2016-20

”MusikBojens arbete för att stärka barn och ungdomars välmående är ett oerhört viktigt initiativ. Jag är därför väldigt stolt över att få vara ambassadör för MusikBojen.”

Seinabo Sey
Artist och låtskrivare

”Musikens kraft har alltid inspirerat mig i mitt låtskrivande och som artist. När jag fick höra talas om MusikBojens arbete att med hjälp av musikterapi stödja barn och unga med psykiska, sociala och fysiska svårigheter kände jag direkt att jag ville engagera mig i deras verksamhet. Jag är en stolt ambassadör för MusikBojen.”

Zacharias Ulvskog
Körledare Stlhm Sound Gospel Choir

Medlemmar:
Jonas,  Jesper,  Ivan,  Max, Anneli,  Stran,  Lisa,  Lovisa,  Esther, Daniella,  Ellinor och Josefine.

”En bild säger mer än tusen ord, men ett musikstycke säger mer än tusen bilder. Musik har alltid helat, tröstat och förenat oss. MusikBojen skapar nu medvetenhet kring detta och ger kommande generationer nya möjligheter till ett bättre liv. Det är därför en stor ära att få stötta projektet.”

Stöd oss

Ge ett bidrag idag och stöd vårt viktiga arbete. Din gåva, stor som liten, bidrar till att barn och unga i Sverige med traumatiska upplevelser, svåra sjukdomar, funktionsnedsättningar eller psykisk ohälsa kan få stöd genom musikterapi.

Ge en gåva