Vinnande budet blev 55 000 kr!

Nyligen auktionerade Rockklassiker ut en motorcykel av modell Triumph Thunderbird till förmån för vår verksamhet. Radiokanalen har samarbetat med oss sedan starten och motorcykeln var en gåva i samband med vårt femårsjubileum.

Vi tackar Rockklassiker, Bauer Media och köparen av motorcykeln som genom sitt stöd kommer att hjälpa många barn och unga att må bättre genom musikterapi.

En Triumph Thunderbird från 1957

Motorcykeln var ’custom made’ åt Rockklassiker av multikonstnären Jonas Henriksson som använt alla sina färdigheter för att sätta samman denna maskin. Jonas ’Lazy Joe’ Henriksson är känd för sitt skapande och har bland annat målat gitarrer till rockbandet Europe och haft ett konstsamarbete med Lasse Åberg.

Vidare var motorcykeln av modellen chopper vilket innebär att den kapats på all icke-nödvändig funktionalitet för att minska vikten och öka prestandan. Motorcykeln hade använts som inredningsdetalj i Rockklassikers lokaler där den suttits på av en lång rad kända rockstjärnor. I dagsläget är den dock inte körbar utan auktionerades ut i befintligt skick.

Länk till auktionen på Tradera