Bästa vän till MusikBojen,

vi hoppas att du har haft en bra början på 2018. Här kommer vårt första nyhetsbrev om MusikBojens arbete.

Den 22 januari hade styrelsen sitt första möte. Ledamöterna är Axel Calissendorff (ordförande), Christina Piehl (vice ordförande), Claire Rosvall (generalsekreterare), Professor Britt Gustafsson (ledamot), Fredrik Henriksson (ledamot), Sophie Rosvall (ledamot) och Gunnar Åkerblom (ledamot). 

På styrelsemötet beslutades det om att under våren starta verksamhet på Uppsala Akademiska Barnsjukhus vars ledning välkomnar MusikBojen för att erbjuda musikterapi till sina unga patienter. Tack till vår expertgrupp som är i gång med att rekrytera en musikterapeut på deltid för detta ändamål. 

Årets MusikBoj 

Vi har infört priset ”Årets MusikBoj” som kommer att delas ut i slutet av augusti av medgrundaren Martin Sandberg (låtskrivaren Max Martin) till en musikterapeut som har utmärkt sig i sitt arbete. Konstnären Jacob Södergren, som tillsammans med Per Rosvall har tagit fram vår logga, arbetar för tillfället med att ta fram en statyett. 

Bauer Media Group 

Den 30 november tog MusikBojen emot 60 000 kronor från Bauer Media, en av våra uppskattade företagsvänner. Det är vår största enskilda gåva hittills och vi är mycket tacksamma för deras stöd och engagemang. Den 3 februari presenterade Claire och Per Rosvall MusikBojen för 200 av Bauer Medias medarbetare under en konferens i Nice, och berättade hur gåvan kommer att sättas i arbete. 

Claire och Per Rosvall med Louise Lundgren,
Head of B2B and Relations på Bauer Media Group

Hemsida 

Vår hemsida är nu lanserad. Stort tack till vår volontär Olof Rosvall och teamet på WebExpress! Vi kommer att löpande uppdatera den med nyheter. 

Frågor? 

Har ni frågor eller önskar ni få nyhetsbrevet i fortsättningen? Då får ni gärna skriva till oss på hej@musikbojen.org. 

Stöd oss gärna! 

Stiftelsen MusikBojen tackar alla engagerade för stödet som har möjliggjort att vi snart kan erbjuda musikterapi till barn med fysiska, psykiska och/eller sociala svårigheter. 

Om du önskar bidra, gå gärna in här: www.musikbojen.org/sa-har-kan-du-bidra. 

MusikBojens webmaster
Olof Rosvall
Volontär

Konstnär
Jacob Södergren
Volontär

Musikterapeut
Lena Uggla
Expertgruppen

Advokat
Axel Calissendorff
Ordförande