Kära läsare,

vi på MusikBojen kämpar på och vill rikta ett varmt tack till alla som stödjer vår verksamhet.

Nu har vi snart midsommar framför oss och därefter, förhoppningsvis, en riktigt skön och avkopplande sommar efter denna märkliga vår som vi alla har fått genomleva och ta oss igenom.

Vi hörs igen i september.

Hälsar
Vännerna på MusikBojen

midsummer

MusikBojens arbete i coronatider

Vi lever i märkliga och, för de flesta av oss, ovana tider. Självfallet påverkar det också MusikBojens arbete, även om vi hela tiden försöker att hitta nya, kreativa sätt att nå ut med musikterapi när möjligheten att bedriva vår verksamhet på sjukhus, BUP och HVB-hem har begränsats. Vi tror också att många av de innovativa och digitala lösningar som våra musikterapeuter har genomfört under denna vår kommer att fortsatt vara relevanta framöver.

gitarrspel

Musikbojens musikterapeut Barbro Netin Olofson utövar musikterapi via onlinevideo.

Årets MusikBoj & MusikBojen Live 2020

På grund av de rådande omständigheterna med social distans och begränsningar av antalet personer på offentliga tillställningar har MusikBojens styrelse beslutat att MusikBojen Live 2020 på Kungl. Musikhögskolan den 12 november tyvärr ställs in.

Utdelningen av priset Årets MusikBoj kommer istället att delas ut av vår ambassadör, hovsångerska Anne Sofie von Otter, under en intern ceremoni i kretsen av juryn, styrelsen, grundare, ambassadörer och MusikBojens musikterapeuter. Vi hoppas att kunna återkomma med MusikBojen Live hösten 2021.

pris

Statyetten som tilldelas Årets MusikBoj, designad av konstnären Jacob Södergren och framtagen av MusikBojens företagsvän KLONG.

Ny kortfilm till midsommar

När du läser dessa rader ligger vi i slutfasen av arbetet med en helt färsk kortfilm, producerad av produktionsbolaget Storyfire.

Filmen beskriver på ett fint sätt hur musikterapi går till, och kommer inom kort att läggas ut på Instagram, Facebook, YouTube och givetvis även finnas tillgänglig på vår hemsida www.musikbojen.org. Du som är mottagare av detta nyhetsbrev kommer även att få filmen via ett separat utskick.

tallrik1

Årsredovisning 2019
Här kan du läsa mer om MusikBojens arbete under 2019, stiftelsens första hela verksamhetsår.

TV- & radioreklam i sommar

Även i sommar ges MusikBojen möjlighet att gå med sin reklamfilm i TV4:s olika kanaler, samt med radioreklam i Bauer Medias olika kanaler (bland annat Mix Megapol). Vi är väldigt tacksamma för denna möjlighet att öka kännedomen om MusikBojen och att få påminna tittare och lyssnare om vår verksamhet. Stort tack till våra vänner på Tegeluddsvägen 3-5 och Gjörwellsgatan 30.

logitypes2

Stöd MusikBojen – köp vår fina bricka

MusikBojen har tillsammans med Formpress på Öland tagit fram en exklusiv bricka i ett limiterat antal. Brickan kan bli din för 300 kr, där 200 kr går direkt till MusikBojens verksamhet.

Hämtas på Mateus butik på Karlavägen 64.
Betala med Swish till MusikBojen 90 06 347.

Tack för ditt stöd!

stenmark
mutter

MusikBojens ambassadörer tillsammans med MusikBojens bricka. Övre raden fr.v.t.h: Zackarias Ulvskog och Martin Stenmarck. Nedre raden fr.v.th: Loa Falkman och Anne Sofie von Otter.


Tack för att du följer MusikBojen

Ni blir hela tiden fler, vilket är väldigt roligt. Besök gärna vår hemsida för löpande nyhetsuppdateringar. Vi finns även på FacebookInstagramYouTube och LinkedIn. Vi hörs snart igen.

Vännerna på MusikBojen

Musikbojen

MusikBojen stöds av: