År 2021 lider mot sitt slut och vi kan stolt konstatera att vi haft ett intensivt år med många nya projekt. Sedan starten 2018 har vi nått över 900 barn och ungdomar med över 5,360 sessioner musikterapi på flera barnsjukhus, BUP, habiliteringar, HVB-hem och andra viktiga verksamheter runtom i Sverige. Stort tack till våra musikterapeuter som gör ett fantastiskt arbete.

Dessutom gläds vi åt att intresset för musikterapi och yrket musikterapeut ökar. Kungl. Musikhögskolan startade i september ett efterlängtat kandidatprogram för musikterapi. Vidare beslutar allt fler av våra projektställen att själva finansiera musikterapi när MusikBojens tidsbegränsade projekt är avslutat. Detta för att de upplevt nyttan och värdet av musikterapi som behandlingsform för barn och ungdomar som har det svårt.

MusikBojens arbete är viktigt och gör skillnad men vore inte möjligt utan generöst stöd från privatpersoner, företag och stiftelser. Vi tackar ödmjukast och hoppas på ert fortsatta stöd och förtroende.

 

Julbrev-2021


Så här kan du som privatperson eller företag bidra i jul

1. Swisha en valfri gåva till MusikBojen 90 06 347 och ge bort ett gåvobevis

Skriv ”Julgåva” i meddelandet. Mejla sedan till hej@musikbojen.org med ditt och mottagarens namn, ev. personlig hälsning samt vart vi ska skicka eller mejla gåvobrevet. Välj om gåvosumman ska synas eller inte.

 

2. Köp våra populära barnböcker om Pajsarn och Peggy

Böckerna är skrivna av Per Rosvall med illustrationer av Gunilla Åkerblom. Boken ’De försvunna instrumenten’ och uppföljaren ’Den stora Sverigeturnén’ handlar om syskonen Pajsarn och Peggy och deras spännande äventyr.
Julklapp till mottagarbarnet och musikterapi till barn som har det svårt. 100 kr/bok som oavkortat går till MusikBojen och som skänker dubbel glädje.

 

Gör så här för att beställa:

Swisha för antal önskade böcker till MusikBojen 900 63 47 och skriv
”Barnböcker” i meddelandet.
Böckerna hämtas på Galleri Eklund, Karlavägen 15, Stockholm (öppet tis-fre 13:00-18:00). Kontakta oss innan du swishar till hej@musikbojen.org om du inte bor i Stockholm och vill att vi ska skicka böckerna.
Du kan också betala via bankgiro 900-6347 eller plusgiro 90 06 34-7.

 

julkampanj - barnbok

 

3. Köp vårt pärlarmband ”Love Music”

En fin julklapp till alla musikälskare du känner!
100 kr/armband som oavkortat går till MusikBojen.
Armbandet finns i herr- och damstorlek.

 

Gör så här för att beställa:

Swisha för antal önskade armband till MusikBojen 90 06 347 och skriv
”Armband” i meddelandet. Armbanden hämtas på Galleri Eklund, Karlavägen 15, Stockholm (öppet tis-fre 13:00-18:00). Kontakta oss innan du swishar till hej@musikbojen.org om du inte bor i Stockholm och vill att vi ska skicka armbanden.
Du kan också betala via bankgiro 900-6347 eller plusgiro 90 06 34-7.

 

julkampanj - armband

Vi tackar alla givare och önskar er en God Jul och Ett Gott Nytt År!