H.K.H. Prins Carl Philip är vår beskyddare

Vi är stolta och glada över Prinsens beskyddarskap som innebär ett viktigt stöd och engagemang för vårt arbete. Musikterapi kan öka livskvalitén för barn och unga som lider av fysiska, psykiska och sociala svårigheter och därför jobbar vi nu intensivt med att skapa tillgång till ännu fler musikterapitimmar i Sverige. 

Den 23 maj tog Prinsen emot Gunnar Åkerblom, MusikBojens styrelseordförande, Géraldine Norén, projektansvarig, Peter Feldt, dåvarande generalsekreterare och Claire Rosvall, initiativtagare och grundare. 

– Vi informerade Prinsen om MusikBojens verksamhet. Det blev ett givande samtal och början på ett viktigt samarbete. Det betyder oerhört mycket för MusikBojen att ha en sådan påläst och engagerad beskyddare, säger Claire Rosvall.

 

Foto: Henrik Garlöv/Kungl. Hovstaterna

Porträttfoto: Erika Gerdemark/Kungl. Hovstaterna

H.K.H. Prins Carl Philip är vår beskyddare

Vi är stolta och glada över Prinsens beskyddarskap som innebär ett viktigt stöd och engagemang för vårt arbete. Musikterapi kan öka livskvalitén hos barn och unga som lider av fysiska, psykiska och sociala svårigheter och därför jobbar vi nu intensivt med att skapa tillgång till ännu fler musikterapitimmar i Sverige.

Den 23 maj tog Prinsen emot Gunnar Åkerblom, MusikBojens styrelseordförande, Géraldine Norén, projektansvarig, Peter Feldt, generalsekreterare och Claire Rosvall, initiativtagare och grundare. 

– Vi informerade Prinsen om MusikBojens verksamhet. Det blev givande samtal och början på ett viktigt samarbete. Det betyder oerhört mycket för MusikBojen att ha en sådan påläst och engagerad beskyddare, säger Claire Rosvall.

Foto: Henrik Garlöv/Kungl. Hovstaterna

Porträttfoto: Erika Gerdemark/Kungl. Hovstaterna

Stöd oss

Ge ett bidrag idag och stöd vårt viktiga arbete. Din gåva, stor som liten, bidrar till att barn och unga i Sverige med traumatiska upplevelser, svåra sjukdomar, funktionsnedsättningar eller psykisk ohälsa kan få stöd genom musikterapi.

Ge en gåva