Vi är glada och stolta att berätta om vårt samarbete med företagsvännen Bauer Media/radiokanalen Rockklassiker under veckorna 17,18 och 19.

Våra vänner på Rockklassiker med Nicke Borg i spetsen kommer under de tre veckorna berätta om vårt arbete och hur man med hjälp av musikterapi kan stödja barn och ungdomar. En av våra experter och musikterapeuter, Sören Oscarsson, kommer att intervjuas och berätta mer.

Även medgrundaren och medlemmen i expertgruppen , med.dr. KI, neuropsykologen Ingrid Van’t Hooft kommer att bli uppringd och intervjuvad.

En auktion på en mycket speciellt gitarr från en känd person🎸som MusikBojens medgrundare Max Martin har skänkt för detta ändamål kommer att presenteras.
Bjud gärna på den. Alla intäkter skänks till MusikBojen.

BESKRIVNING PÅ GITARREN

  • Gibson Les Paul Zakk Wylde signature model
  • Gitarren är en Gibson Les Paul Zakk Wylde signaturmodell. Hand made av Gibsons Custom shop och dessutom signerad av Ozzy Osbourne’s gitarist och grundaren av Black Label Society - Zakk Wyld.
  • Gitarren är skänkt av MusikBojens medgrundare Max Martin och auktioneras ut av Rockklassiker där pengarna går oavkortat till MusikBojen.
 STAY TUNED!