Affordable Art Fair

 Nordens största konstmässa Affordable Art Fair firar tioårsjubileum i år och har valt MusikBojen som sin välgörenhetspartner. Mässan äger rum 20 – 24 april på Nacka Strandsmässan med över 50 lokala och internationella utställare.

MusikBojen kommer att ha en monter, arrangera musikevenemang av olika slag samt en föreläsning om musikterapi.

Läs om programmet på Affordable Art Fair >

Artisten och konstnären Caroline af Ugglas har skänkt ett originalverk att auktioneras ut online till förmån för vår verksamhet. Verket hänger i vår monter under mässan samt därefter på restaurang Fiore på Östermalm. Budgivningen sker via plattformen Tradera 20 april – 4 maj.

I skuggan av det fruktansvärda krig som pågår kommer gåvan från auktionen att användas för att erbjuda musikterapi till flyktingar från Ukraina. 90% av de som anländer till Sverige är kvinnor och barn. Om de får hjälp i ett tidigt skede behöver deras förfärliga upplevelser inte utvecklas till bestående trauman.

Musikterapi är en väl beprövad behandlingsmetod vid trauma. MusikBojens expertgrupp arbetar nu med att välja ut en lämplig organisation att samarbeta med i detta angelägna projekt.

”Jag brinner för musik i alla dess former. Musik är otroligt viktigt för mänskligheten och därför är det en självklarhet för mig att stödja MusikBojen som använder musikens kraft för att hjälpa barn och unga att må bättre. Jag hoppas att verket kommer inbringa många slantar!” , säger Caroline af Ugglas.

Hoppas du är med och bjuder!

Länk till auktionen

Titel: ’I am a Singer’, mixed media/olja på duk, 38 x 26 cm.

Läs om Caroline af Ugglas >