falkman

Vinn en sånglektion med Loa Falkman!

Den ideella stiftelsen MusikBojen verkar för att ge barn och ungdomar med sociala, fysiska och psykiska utmaningar i Sverige tillgång till musikterapi. Musik gör skillnad och nu vill vi sprida musikglädje genom vår jultävling där du har chans att vinna en privat sånglektion med MusikBojens ambassadör – Loa Falkman! #musikgörskillnad

Vinnaren kommer att utses av en jury bestående av MusikBojens ambassadörer Loa Falkman och Nikki Amini samt MusikBojens initiativtagare och generalsekreterare Claire Rosvall. Vinnaren annonseras och kontaktas via email i januari 2021. Sånglektionen kommer planeras och genomföras till början av året och kommer givetvis ordnas i linje med de aktuella riktlinjerna gällande Covid-19.

 

Hur du tävlar:

  • Spela in din version av ”Jul, jul strålande jul”. Du kan välja att tävla som solist eller med din kör, begränsa gärna ditt bidrag till max 2 min. Det går jättebra att spela in ditt bidrag med din mobiltelefon.
  • Dela sedan ditt bidrag på Instagram eller Facebook med @musikbojen och #musikgörskillnad. Tagga gärna dina vänner i ditt inlägg, och sprid MusikBojens viktiga budskap!
  • Du kan även välja att maila in ditt bidrag till  hej@musikbojen.org.
  • Tävlingen pågår mellan 11-24 december

Hur du kan stötta MusikBojen

  1. Gilla @musikbojens Instagram & Facebook- sida och dela med dina vänner.
  2. Alla gåvor välkomnas och du kan när som helst bidra till MusikBojens arbete via Swish 90 06 347.